Facebook Like

duminică, 15 septembrie 2013

“INTRA IN LUMEA DIGI ANIMAL WORLD LA ANTIPA!” 7 – 30 septembrie 2013

Urmareste documentarele Digi Animal World in gradina Muzeului “Antipa” in fiecare weekend din perioada 7-28 septembrie, incepand cu orele 20:30!
Te asteptam in gradina Muzeului “Antipa”, cu momente palpitante din evolutia lumii animalelor: pornim impreuna in explorarea naturii africane, ne aventuram in jungle tropicale, descoperim peisaje vulcanice, urmarim animalele de la nastere pana la maturitate.
Urmareste proiectiile Digi Animal World, raspunde intrebarilor postate pe site si in pagina de Facebook, www.facebook.com/DigiAnimalWorldRo sau pe postul TV Digi Animal World. Raspunzi si castigi unul dintre premiile surpriza inscrise in concurs!
Participantii pot trimite raspunsul zilei prin una din cele doua modalitati:
 Pe pagina de Facebook Digi Animal World, prin aplicatia Concurs: 
o Participantii trebuie sa dea “Like” paginii de Facebook Digi Animal World;
o Apoi, trebuie sa acceseze aplicatia Concurs din contul de Facebook Digi Animal World si sa aleaga raspunsul corect din variantele propuse prin formularul din cadrul aplicatiei.
 Pe site-ul Digi Animal World / sectiunea Concurs:

o Participantii pot raspunde prin formularul special creat din cadrul sectiunii “Concurs”


Mai multe detalii le gasiti in  Regulament sau pe site-ul http://www.digi-animalworld.tv/concurs/intra-in-lumea-digi-animal-world-la-antipa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.