Facebook Like

luni, 16 septembrie 2013

“0% grasime, 100% stil” 09 septembrie – 08 octombrie 2013

Petru a participa la promotia Activia, trebuie sa te loghezi in contul personal de Facebook, sa dai like la pagina
oficiala https://www.facebook.com/activia.romania si sa te inscrii prin aplicatia “0% grasime, 100% stil” cu datele tale personale. Dupa, iti poti alege perechea de pantofi preferati. Pentru a fi inscrisi la tragerea la sorti zilnica trebuie   sa introduci Codul unic aflat pe eticheta autocolanta de pe produsul participant in perioada  09 septembrie – 08 octombrie 2013.

Codurile introduse intr-o zi calendaristica sunt valabile doar pentru extragerea aferenta zilei respective, cea in care a fost introdus codul unic de catre participant.
In fiecare zi aplicatia va activa cate o noua pereche de pantofi de designer, astfel incat participantii sa aiba libertatea de a alege din perechile disponibile la momentul inscrierii. Niciunul dintre premiile Promotiei nu poate fi inlocuit cu contravaloarea in bani a acestuia ori cu un alt bun sau serviciu si nici nu poate face obiectul unei instrainari.    
  • Eticheta promotionala este alcatuita dintr-o baza adeziva aflata in contact direct cu ambalajul produsului, pe care se afla tiparit un cod unic alfanumeric, format de 8 caractere, acoperit de o zona razuibila.
  • Ambalajul promotional (format din ambalajul produsului si eticheta promotionala descrisa mai sus si  atasata pe acesta) in original trebuie pastrat pentru validarea premiilor. 
Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.