Facebook Like

duminică, 6 iulie 2014

”Împreună cu tine, Profi salvează destine” 1 iulie – 30 noiembrie


Profi lanseaza o campanie dedicata copiilor cu probleme de sanatate numita ”Împreună cu tine, Profi salvează destine.”
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa votezi una din cele 6 proiecte de sanatate propuse de catre ONG-urile ce s-au alaturat acestei campanii. Votarea se poate realiza la oricare dintre infochioscurile amplasate in magazinele Profi prin scanarea codului de bare al bonului fiscal oricăror cumpărături realizate în perioada campaniei.
Fiecare bon fiscal va fi echivalentul a 10 puncte, indiferent de valoarea cumpărăturior. Puncte suplimentare pot fi obținute la achiziția produselor sponsor (300, 150, 50 puncte) semnalizate corespunzător la raft.Clasamentul se va întocmi în baza tuturor punctelor acumulate de un proiect la nivel național. Primele trei programe care vor acumula cel mai mare număr de puncte obținute în baza voturilor de la clienți vor fi premiate de către Profi, valoarea totala a premiilor ridicându-se la 1.150.000 lei.

Ce castigi?
Una din cele 5 masini Dacia Logan Acces 1.2 75CP

Pentru detalii si pentru a putea vizualiza clasamentul accesati: Profi

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.