Facebook Like

sâmbătă, 14 septembrie 2013

“NIVEA iti aduce starea de bine in familie”1-30 septembrie 2013

Pentru a te inscrie in concurs, trebuie sa achizitionezi orice produs NIVEA, sa intri pe site-ul www.NIVEA.ro/stareadebine si sa inscrii numarul bonului fiscal/facturii care sa ateste achizitionarea de produse participante la promotie, impreuna cu datele personale si de contact, corecte si complete, in perioada Campaniei. Intri astfel in tragerea la sorti pentru premiile orare constand in produse NIVEA in valoare de 100 lei (TVA inclus),  si in tragerea la sorti pentru marile premii, ce constau in vouchere Mobexpert in valoare unitara de 4000 lei (cu TVA inclus).

Orice participant are dreptul sa inscrie un numar maxim de 30 de bonuri fiscale/facturi pe toata durata promotiei.


Extragerile pentru primii 3 câștigători ai premiilor mari se vor face pe data de 16 septembrie, iar câștigătorii vor fi anuntați pe data de 20 septembrie.

Extragerile pentru ultimii 7 câștigători ai premiilor mari se vor face pe data de 10 octombrie, iar câștigătorii vor fi anuntați pe data de 16 octombrie.


Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.