Facebook Like

miercuri, 28 august 2013

Heineken Voyage 15 iulie-30 septembrie

Inscrie-te la promotie pe www.heineken.com/voyage. Acolo iti poti crea un cont si poti inscrie codurile gasite sub capacul sticlelor Heineken.Daca aveti Heineken Passport creat, va puteti loga prin introducerea numarului de telefon mobil si parola dumneavoastra.
Dintotdeauna ai vrut sa ajungi la stele. Poate din acest motiv ai si plecat in atatea calatorii – pentru ca, intr-un final, sa atingi cu mana linia orizontului. Dar te-ai gandit vreodata ca poate nu ai reusit pana acum sa faci asta pentru ca nu erai pregatit?
Marele premiu al campaniei Heineken Voyage este un antrenament spatial. Vei invata cum e cu forta G, cu imponderabilitatea, cu acceleratia gravitationala, dar, cel mai important, vei invata cum sa atingi stelele.
Marele premiu va fi acordat prin tragere la sorti din participantii la Campanie care pana la data de 30 septembrie 2013 au obtinut un rating de 3 stele stele in joc.

PREMII

Geanta Heineken

Probabil geanta de voiaj sau rucsacul sunt preferatele tale cand pleci intr-o calatorie, dar daca esti intr-un oras, sa zicem, doar n-o sa iesi seara la restaurant cu rucsacul dupa tine. Pentru toate lucrurile de care nu te poti desparti cand pleci de la hotel, geanta Heineken este exact ceea ce ai nevoie.

Portofel Heineken

Stim ca nu banii fac experienta unui calator legendar mai interesanta, dar ajuta sa stii ca, la nevoie, te poti baza pe niste fonduri. Oriunde te-ar duce spiritul de aventurier, ia niste banii cu tine in portofelul Heineken!

Sapca Heineken

Drumurile unui calator legendar nu trec intotdeauna pe sub pomi infrunziti, pe la umbra. Sapca Heineken este accesoriul ideal pentru acele calatorii in care soarele este cel mai fidel companion de drum. Poate chiar prea fidel.

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.