Facebook Like

vineri, 30 august 2013

"TUC+Bicicleta" 2 septembrie-27 octombrie 2013

Potolește-ți setea de aventură cu pachetul special de explorare de la TUC: sortimentul tau de biscuiti preferat și o bicicletă exact pe gustul tău!
Folosește codul unic de pe pachetul TUC, inscrie-te la promotie pe site-ul http://biscuitiituc.ro/site sau prin SMS la 1817 și poți câștiga, săptămânal, oricare dintre cele două Pegasuri, un BMX, o bicicletă cu coșuleț, pentru doamne, și o bicicletă foldable. În plus, mai poți câștiga, prin tragere la sorti, unul din cele 5 rucsacuri zilnice de la TUC!

Pegas Rosu - TUC Bacon

Inca nu te-ai hotarat daca esti exploratorul nostalgic sau uber cool? Nici nu trebuie, bicicleta Pegas impaca ambele gasti. Mai trebuie doar sa ne spui doar ce cadru ti se potriveste.



Gazelle Madelief - TUC Original 
retro

Bicicleta de oras preferata de olandezi, Gazelle Madelief e perfecta daca esti genul de exploratoare urbana care nu vrea sa renunte la eleganta fustei nici atunci cand pedaleaza.




Pegas albastru - TUC Cheese

Inca nu te-ai hotarat daca esti exploratorul nostalgic sau uber cool? Nici nu trebuie, bicicleta Pegas impaca ambele gasti. Mai trebuie doar sa ne spui doar ce cadru ti se potriveste.





Kross Flex - TUC Sour 

Cream & Onion pliabila

Cand ziua e o explorare continua, e greu sa te hotarasti daca vrei sa mergi pe 2 roti sau mai bine cu picioarele din dotare. Kross Flex te poate insoti in oricare din situatii, pentru ca e robusta, usoara, sprintena si… pliabila.



Koliken BMX - TUC Paprika trial

Daca iti plac rutele nebatatorite din oras, bicicleta asta e pentru tine. Poti trece cu usurinta peste orice obstacol pentru a explora orasul din cele mai neobisnuite unghiuri.

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.