Facebook Like

luni, 14 octombrie 2013

„Vânătoarea de dovleci-LIDL” 14-31 octombrie 2013

         

Intra pe pagina de Facebook Lidl Romania si da like paginii. Pentru a intra in aplicatia concursului intra pe link-ul urmator  https://apps.facebook.com/lidl-pumpkin-ro/ si joaca-te !

        ''Ghidează vrăjitoarea cu mouse-ul cu ajutorul click-urilor prin noaptea de Halloween şi adună cât mai mulţi dovleci. Foloseşte click stânga pentru a doza viteza măturii vrăjitoarei. Dar atenţie: pe drum sunt şi câteva fantome glumeţe pe care nu ai voie să le atingi, altfel zborul vrăjitoarei ia sfârşit! De evitat sunt şi obiectele din susul şi josul ferestrei de joc (crengi, lămpi, lilieci, pietre funerare etc.). Dacă zborul se încheie cu succes, mica vrăjitoare aterizează automat pe platforma luminată din faţa magazinului Lidl şi începeţi următoarea rundă, ce se desfasoara după aceleași reguli ca si cea initiala”.

         Ce castigi?
5xtablete ASUS GOOGLE NEXUS 7 wi-fi 32GB 4G LTE EDITION 2013
Premiile se acorda la sfarsitul concursului prin tragere la sorti.

           Premiile se acordă prin tragere la sorţi la care participa toţi participanţii care s-au înregistrat, au acceptat termenii şi condițiile de participare şi şi-au indicat datele (nickname si adresa valida de e-mail). La jocul cu premii participă numai formularele de participare completate integral. 

            Numele câştigătorilor vor fi publicate pe pagina de internet www.lidl.ro în termen de 72 de ore de la finalizarea jocului cu premii. Lista va cuprinde informaţii despre fiecare câştigător(nickname), precum şi premiul câştigat.

            Participarea la „Vânătoarea de dovleci“ este independentă de achiziţia de produse. Achiziţia de produse nu va reprezenta un avantaj.

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.