Facebook Like

duminică, 20 octombrie 2013

"Duelul aromelor Lay`s"- 18 octombrie- 12 decembrie 2013

                
  

Dupa ce s-au duelat pentru ultimul Lay's din bol, Cabral si Puya au primit cate o parcela la ferma M&P Agro din judetul Covasna, una dintre fermele partenere PepsiCo de unde provin gustosii cartofi pentru chipsurile Lay's. Acolo, batalia s-a dat pentru cei mai mari si mai frumosi cartofi, care au devenit editii limitate Lay's de Sezon.

Cabral recomanda Lay's Ciuperci si smantana, in timp ce Puya recomanda Lay's Iaurt cu usturoi. Fiecare sustine ca aroma sa este cea mai buna! Gusta aromele si devino cetatean de Ciupercesti alaturi de Cabral sau cetatean de Usturoiesti impreuna cu Puya. Sustine-ti aroma preferata ca sa vada o tara intreaga care e cea mai populara aroma Lay's de Sezon. Ia exemplu de la cei doi primari.



Te-ai hotarat ce aroma iti place mai mult?

Lay's Ciuperci si smantana sau Lay's Iaurt cu usturoi? 
Gusta-le, voteaza si poti castiga premii de sezon! 
Inscrie codul promotional de pe pungile Lay's de Sezon pe pagina https://www.facebook.com/LaysRomania/app_635254109835804 sau prin SMS la 1858 pentru Lay's Cuperci si smantana sau 1758 pentru Lay's Iaurt cu usturoi.
Poți câștiga prin tragere la sorți: în fiecare oră un premiu Lay’s de colecție (tricouri, umbrele, traiste, hanorace, mouse-uri, ceasuri; total 896 premii), pe săptămână 15 creații designer român: LANA (rochii și tricouri, total 120 premii) sau marele premiu la finalul promoției: o parcelă de pământ arabil de 10.000 m2 ( sau contravaloarea acesteia).
 * Detalii despre locația parcelei se regăsesc în regulament, disponibil aici. Valoarea comerciala totala estimata a premiilor este de 78.000 lei (TVA inclus).

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.