Facebook Like

sâmbătă, 3 august 2013

Concurs MOL 15 iulie – 20 octombrie

Alimentaţi cu carburant sau cumpăraţi orice produs sau serviciu din benzinăriile MOL România participante la promoţie în perioada 15 iulie 2013 – 20 octombrie 2013 şi pentru fiecare achiziţie de minimum 25 Lei (carburanţi, produse sau servicii) veţi primi la casa de marcat câte o etichetă promoţională pe care o puteţi lipi pe cuponul promoţional.
Colectaţi numărul necesar de etichete promoţionale şi puteţi cumpăra unul dintre produsele Fiskars şi Gerber participante în promoţie la un preţ cu până la 55%* mai mic decât preţurile recomandate în benzinăriile MOL România.
Dacă aveți card de fidelitate MultiBonus, produsele preferate Fiskars și Gerber sunt şi mai uşor de obţinut! Acumulați etichetele promoţionale necesare produsului ales şi la achiziţie puteţi folosi puncte MultiBonus în loc de numerar.
Etichetele promoţionale pot fi colectate începând din 15 iulie 2013 şi pot fi folosite până la epuizarea stocurilor de produse Fiskars şi Gerber sau cel târziu până la data de 20 octombrie 2013.
Puteţi colecta etichete promoţionale pentru un număr nelimitat de cupoane promoţionale.
Produsele Fiskars şi Gerber din această campanie pot fi cumpărate şi fără utilizarea etichetelor promoţionale, la preţurile recomandate menţionate. Etichetele promoţionale nu pot fi transformate în numerar.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.