Facebook Like

vineri, 2 august 2013

“Alimenteaza-ti visul cu ROMPETROL”01 iulie – 15 septembrie 2013

Alimenteaza sau cumpara produse in valoare de 50lei de la Rompetrol in perioada promotiei si poti deveni Star in Los Angeles la Hollywood, pilot de curse in Germania sau Explorator in Africa de Sud.
Trimite codul de pe bon prin SMS la 1830 sau la 0734223300 impreuna cu textul: PILOT,STAR sau EXPLORATOR si ai sansa  sa castigi experienta vietii tale.

Premii garantate:Cartela prepaid Vodafone
Cartela cu numar de telefon valabil in reteaua Vodafone ce contine:
 100 minute sau 100 SMS in Vodafone, gratuite, valabile 30 zile de la data activarii,
 10 minute nationale sau 10 SMS nationale , gratuite, valabile 30 zile de la data activarii

Premii instant :Pachet Vodafone Smart mini
Pachetul Vodafone Smart mini este compus din:
 Telefonul Vodafone Smart mini, Ecran clar de 3,5 inch, Android 4.1 JellyBean, Interfata de utilizare intuitiva
 Servicii Vodafone in valoare de 18 eur: extraoptiunea NELIMITAT 6 (Nelimitat SMS nationale + 2000 minute in retea + 100 minute nationale + 150MB la 6 euro) gratuita timp de 3 luni de la data activarii
 Acces nelimitat la muzica, TV si jocuri timp de 3 luni de la data activarii

Premii prin tragere la sorti:Excursie Nürburg (Germania),Excursie L.A. (USA),Excursie Johannesburg (Africa de Sud)

Excursie Nürburg (G Excursie Nürburg), pentru 2 persoane, pe o perioada de 7 zile, incluzand cazare (6 nopti) si mic si mic dejun la unitate hoteliera de minim 4 stele, transport dus-intors cu avionul, taxe aeroport incluse, transport aeroport – hotel – cursa de masini cu instructo aeroportr specializat pentru castigator, fara insotitorul acestuia.

Excursie L.A. (USA), pentru 2 persoane, pe o perioada de 7 zile, incluzand cazare (6 nopti) si mic si mic dejun la unitate hoteliera de minim 4 stele, transport dus-intors cu avionul, taxe aeroport incluse, transport aeroport – hotel –aeroport, excursie Universal Studios Hollywood.

Excursie Johannesburg (Africa de Sud),pentru 2 persoane, pe o perioada de 7 zile, incluzand cazare (6 nopti) si mic si mic dejun la unitate hoteliera de minim 4 stele, transport dus-intors cu avionul, taxe aeroport incluse, transport aeroport – hotel –aeroport, excursie Kruger Park.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.