Facebook Like

miercuri, 31 iulie 2013

“Fii Star de Cinema City și Câștigă Premii ca în Filme” 12 iulie – 31 august 2013

Taloanele razuibile din cadrul campaniei promoționale se acordă numai pentru achizițiile de bilete(achiziționate online pe site-ul www.cinemacity.ro și voucherele pre-plătite), indiferent de prețul biletului achiziționat.Toți clienții pot participa la tragerea la sorți, completând partea detașabilă a cardului. Taloanele răzuibile sunt oferite în limita stocului disponibil.

PREMII EXTRAGERE

1. 1 autoturism MITSUBISHI ASX
2. 1 Excursie în Republica Dominicană, la un hotel de 5* all inclusive (Bilet de avion dus- întors, Taxe de aeroport, Transfer aeroport - hotel - aeroport, 7 nopți de cazare la 5*, All inclusive, Asigurare medicală, Concierge) Pachetul este pentru 2 persoane și este valabil de la 1 noiembrie 2013 până pe 31 martie 2014 exceptând perioada 20 decembrie - 10 ianuarie; rezervarea trebuie făcută în 2 săptămâni după ce intră în posesia voucherului.
3. 2 Bilete de avion Luthansa - Sunt valabile pentru călătorii până în 31 martie 2014, destinația se alege pe rutele Lufthansa, în limita locurilor disponibile, rezervarea trebuie făcută la 2 săptămâni după ce intră în posesia voucherului.


Acordarea premiilor se va face prin tragere la sorți, astfel:
  1. - Fiecare talon razuibil prezintă o parte detașabilă, pe care participanții vor completa datele personale, după cum urmează: date obligatorii (nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail, cinematograful Cinema City în care participă la promoție, numărul biletului de film pentru care a primit talonul razuibil respectiv), date opționale (adresă, data nașterii).
  2. - Taloanele completate vor fi depuse în urnele disponibile la casele de bilete ale tuturor cinematografelor Cinema City România enumerate mai sus.
  3. - Tragerea la sorți va avea loc în termen de 15 zile de la data încheierii campaniei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.