Facebook Like

luni, 22 iulie 2013

20 iulie – 1 decembrie 2013

Concursul Orange „Ghiceste scorul” este un concurs interactiv online, bazat pe programul meciurilor de fotbal din campionatul Romaniei, Liga 1, disponbil in sectiunea „Orange Sport” a paginii Orange.Concursul va fi disponibil gratuit pe www.orange.ro/ghiceste-scorul si va fi adresata atat utilizatorilor care au cont online Orange, cat si celor care nu sunt inregistrati, dar care isi fac un cont nou (fie ca sunt clienti Orange sau nu).

Pe perioada campionatului national de fotbal se va afisa programul acestuia cu data exacta si orele meciurilor programate. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a completa fiecare scor pe care il previzioneaza pentru fiecare din meciurile afisate, dupa cum urmeaza:
  in spatiul dedicat (conform exemplului de mai jos) utilizatorul introduce scorul/scorurile pe care le previzioneaza, dar nu mai tarziu de ora de desfasurare a meciului
  scorul/scorurile introduse trebuie salvate. Acestea pot fi modificate pana cel tarziu la inceperea meciului respectiv.
  dupa fiecare modificare de scor facuta, utilizatorul trebuie sa-si salveze optiunile

Mai multe informatii gasiti in regulamentul concursului:
https://www.orange.ro/files/ghiceste-scorul/Regulament_Orange_Ghiceste_scorul.pdf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.