Facebook Like

vineri, 11 august 2017

Tigara electronica Kent Glo iFuse GRATIS! [10 august - 10 septembrie 2017]



Kent a dat startul unei noi campanii de promovare a tigarii electronice care poarta numele de "Glo iFuse",oferind gratuit acest device oricarui fumator dispus sa incerce tigarile electronice!
Care sunt pasii pentru a putea beneficia de aceasta oferta?

1. Trebuie sa accesezi site-ul campaniei www.exploreglo.com si sa iti faci un cont cu datele tale personale sau sa te loghezi in cont daca ai deja unul.

2. Dupa ce ai facut contul/te-ai logat, mergi la sectiunea Produse si alege-ti o aroma preferata dintre cele 8 disponibile. Dupa ce ai ales aroma,adauga produsul in cos.




3. Mergi la cosul de cumparaturi si adauga codul bonus H3F24TC  in campul "Adauga cod voucher", apoi trimite acest cod.




Daca alegi sa comanzi 1 singura bucata de neopods vei primi inca una gratis! (cost total 30 lei pentru 2 cutii de rezerve)

Daca alegi sa comanzi 2 bucati de neopods (pot fi si arome diferite) vei primi o Tigara Electronica gratis! (cost total 60 lei pentru 2 cutii de rezerve + tigara electronica cadou in valoare de 90 lei)





4. Dupa aplicarea codului bonus vei vedea cadoul sub comanda ta. Apasa butonul "Comanda" si finalizeaza procesul. Transportul este GRATUIT oriunde in Romania! 


Atentie !! Oferta este limitata!
DOAR PENTRU PERSOANE CU VARSTA MAI MARE DE 18 ANI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.