Facebook Like

marți, 7 iulie 2015

Invitatii la animatia Minions - 3D


Ro Image 2000 si CineFan.ro te invita la concurs! Castiga 3 invitatii de doua locuri (sambata 11 iulie 2015, la Movieplex) la mult asteptatul film de actiune Minionii - 3D / Minions - 3D. 
Minionii isi cauta un stapan! Iar un Minion pe nume Kevin are un plan! Kevin, împreună cu rebelul adolescent Stuart și cu simpaticul Bob se vor aventura în lumea largă pentru a găsi un nou șef pe care ei și frații lor să-l urmeze supuși.

Cei trei pornesc într-o aventură palpitantă care îi va duce, până la urmă, la următorul lor stăpân – Scarlet Overkill (voce:Sandra Bullock), prima superticăloasă din toate vremurile. Minionii vor călători din înghețata Antarctică până în New Yorkul anilor ’60, ajungând în final în Londra zilelor noastre, unde au de îndeplinit cea mai dificilă misiune din toată existența lor: aceea de a salva specia Minionilor de la… anihilare!
Raspunde la intrebarea de  pe site si castiga invitatii la cinema!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.