Facebook Like

duminică, 5 iulie 2015

“ComPETiția pentru un viitor mai bun” 5 iunie-15 noiembrie 2015


Așa a apărut campania "ComPETiție pentru un viitor mai bun" - în loc de PET-uri peste tot, PET-uri în punctele de reciclare Lidl. SITE-UL IL GASITI AICI: https://www.competitialidl.ro/

Săptămânal, 100 de vouchere de cumpărături în valoare de 20 de lei fiecare vor ajunge la participanții care au adus cele mai multe PET-uri la punctele de reciclare LIDL, iar la sfârșitul campaniei, vor fi extrași, prin tragere la sorți, marii câștigători. Câte unul pentru fiecare milion de români care vor avea un viitor mai bun.

Pasul 1

Aduci PET-urile strânse la căsuța verde a reciclării pe care o găsești în parcările magazinelor Lidl, acolo unde un operator le va prelua și le va cântări

Pasul 2

Ți se va crea contul de participant într-o aplicație pe tabletă, în care se vor acumula toate cantitățile predate pentru reciclare pe perioada campaniei.

Vei primi un sac galben (culoarea standard pentru colectarea selectivă a deșeurilor de plastic în Europa) în care vei aduce următoarele PET-uri.

Pasul 3

Intri automat in sesiunile saptamanale de premiere, dar și in tragerea la sorti pentru marele premiu.

Un comentariu:

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.