Facebook Like

joi, 25 septembrie 2014

“La vache Qui Rit iti face diminetile mai amuzante” 15 septembrie – 26 octombrie 2014


Tot ce trebuie sa faci este ca in perioada promotionala 15 septembrie -26 octombrie sa inscrii codul sau codurile de pe ambalajele branzelor topite La Vache Qui Rit in aplicatia de Facebook sau puteti trimite prin SMS la numarul 1817 (tarif normal in retelele Orange / Vodafone / Cosmote)  care sa contina codul unic din interiorul ambalajului promotional. Pentru varianta in care inscrieti codul in aplicatie , trebuie sa detineti un cont personal de Facebook.

Produsele participante:
  1. La Vache qui rit branza topita Mix de la ferma  120g
  2. La Vache qui rit branza topita Natur 120g
  3. La Vache qui rit branza topita Natur 240g
  4. La Vache qui rit branza topita Sunca 120g
  5. La Vache qui rit branza topita Emmentaler 120g
Ce castigi?
O tableta pe zi
Un toaster pe ora 

Toaster Rohnson R210 , 750 W, sloturi 2 felii paine, functie de ridicare, sistem de control al gradului de prajire, tavita firimituri, carcasa rece la atingere, sistem de protectie si 2 placute metalice La Vache Qui Rit

Tableta: Tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite cu procesor Dual-CoreTM1.20GHz, 7", 1GB DDR2, 8GB, Wi-Fi, Android 4.2 Jelly Bean, White


Pentru mai multe concursuri ne puteti urmari si pe pagina de facebook de mai jos (sau in postarile/bannerele de pe acest blog)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.