Facebook Like

joi, 24 iulie 2014

"Castiga unul dintre cele 5 vouchere de 100 lei de la Takko!" 21 iulie – 20 august 2014


Participa la concurs raspunzand corect la intrebarea de pe site-ul http://www.eva.ro/concursuri/concurs-takko.html si poti castiga unul dintre cele 5 vouchere de 100 lei de la Takko!

1.Participa la concurs in perioada 21 iulie – 20 august 2014 http://www.eva.ro/concursuri/concurs-takko.html si poti castiga unul dintre cele 5 vouchere de 100 lei de la Takko!
 
2. Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs!

3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in data de 13 august 2014  si este efectuata automat cu ajutorul calculatorului.

4. Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca iti regasesti numele pe site, te rugam sa trimiti un mail la concurs@eva.ro care sa contina date tale personale,  o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon.
 
5. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro. 

6. Nu se acorda contravaloarea premiilor.

7. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site, castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.