Facebook Like

duminică, 29 iunie 2014

Concurs'' Heidi SummerVenture'' 1 iunie 2014 – 31 august 2014


Inscriete pe www.excursiile-verii.ro cu datele tale personale si poti castiga unul dintre cele trei premii mari (excursii in destinaţii turistice) : Bangkok, Casablanca, Mumbai.
Trimite codul prin SMS la 1714 (numar cu tarif normal deschis in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) sau inscrie-l pe site. Inscrierea in Promotie prin SMS se face automat pentru unul dintre premiile mari (excursii in destinatii turistice), in functie de sortimentul achizitionat, neexistand posibilitatea ca participantul sa opteze pentru una dintre cele 3 destinatii, ca in cazul inscrierii online la www.excursiile-verii.ro. Astfel, codul promotional inscriptionat pe ambalajul sortimentului Thailand corespunde destinatiei Bangkok, cel inscriptionat pe ambalajul sortimentului Casablanca corespunde destinatiei Casablanca, iar cel inscriptionat pe sortimentul India corespunde destinatiei Mumbai.

Participantii la Promotie trebuie sa pastreze ambalajul, in original, pentru validarea ulterioara a premiului. Acelasi cod promotional poate fi inscris in Promotie o singura data de catre un Participant.Un Participant poate inscrie in concurs un total de maxim 10 (zece) coduri promotionale intr-o zi calendaristica.

Acordarea premiilor:

Premiile instant vor fi castigate prin trimiterea unui cod unic valid prin SMS la 1714 sau pe website-ul Promotiei www.excursiile-verii.ro. Codurile castigatoare sunt desemnate automat, in mod aleator, din totalitatea codurilor unice valide tiparite pe Produsele Participante.

Premiile cele mari se vor acorda in cadrul tragerii la sorti din data de 05 septembrie 2014. Tragerea la sorti se va efectua din toate inregistrarile valide primite in perioada Promotiei.
Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.