Facebook Like

joi, 15 mai 2014

„STIU CE VREAU SA CASTIG!” 23 APRILIE – 6 AUGUST 2014


Cu Tymbark Cool poti castiga exact ce iti place, in fiecare saptamana.


Cum castig?

Codul promotional de sub eticheta te poate face castigator de doua ori: iti poate aduce un premiu pe loc, dar si o sansa la premiul saptamanal pe care il doresti.Trimite acelasi cod si prin SMS la 1850 si poti castiga premii instant!

Participantii vor trebui sa inscrie pe site codurile unice aflate pe stickerele de sub etichetele promotionale. Codurile unice folosite la inscrierea pe site-ul www.tymbarkcool.ro pot fi folosite de participanti si la inscrierea prin SMS la 1850

Pentru a participa la tragerea la sorti organizata saptamanal pentru unul din premiile constand in smartphone Samsung Galaxy S4, tableta Samsung Galaxy Tab 3 sau TV Led Smart Samsung, participantul trebuie sa directioneze codurile inscrise pe site catre premiul pentru care opteaza. Mai multe coduri inscrise acorda participantului mai multe sanse de castig .In plus, participantii care inscriu coduri unice valide pe site, pot fi declarati castigatori ai momentelor norocoase.

Produse participante:
Tymbark Cool 2l Portocale
Tymbark Cool 2l Ananas
Tymbark Cool 2l Grapefruit alb
Tymbark Cool 2l Pepene rosu
Tymbark Cool 2l Mar verde
Tymbark Cool 2l Piersici
Tymbark Cool 2l Tropical
Tymbark Cool 2l Visine

Mai multe detalii pe http://tymbarkcool.ro/cum_participi si in regulament.

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

2 comentarii:

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.