Facebook Like

vineri, 28 martie 2014

"Cu L&M ai 6 luni sa castigi 60 de Dacia Duster" 3 februarie - 4 august 2014


L&M desfasoara o campanie promotionala care se intinde pe 6 luni in 2014. În perioada 3 februarie - 4 august 2014 va avea loc un concurs L&M in care poti castiga una din cele 60 Dacia Duster. Pentru asta trimite 4 coduri prin SMS la 1820, codurile le vei gasi pe orice pachet participant la promotie. Nu uita totusi ca o sansa la tragereile la sorti pentru Dacia Duster inseamna 4 coduri trimise. Mai multe coduri trimise, mai multe sanse de castig.

Pentru primii 50 de participanti care au cele mai multe coduri trimise Zeita Norocului se tranforma in Zeita Premiilor garantate: 50 de biciclete.
Alte premii: 100.000 de premii instant.

Detalii despre mecanismul complet al promotiei puteti afla sunand la 021.308.83.86.

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

2 comentarii:

  1. de ce nu se trimite mai mult de 117 coduri ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru cei ce detin inca codurile trimise si care au inca telefonul (cartela) cu care au fost trimise codurile. Trebuie sa fim cat mai multi pentru un proces judecatoresc colectiv pentru inselatorie. Avem toate sansele de castig de cauza. Philip Morris este o Companie mare care-si permite sa faca orice oriunde, mai ales sa insele consumatorii. Este o infractiune si trebuie tratata ca atare. Astept raspunsuri dela cei interesati.

    RăspundețiȘtergere

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.