Facebook Like

sâmbătă, 30 noiembrie 2013

"O iarna ca-n povesti" 26 noiembrie-24 decembrie 2013

 
Fiecare participant la Campanie, care achizitioneaza Produse Caroli, vrac sau ambalate  in valoare de minim 20 RON (TVA inclusa) pe acelasi bon fiscal, apoi prezinta la casa de marcat Cardul de Fidelitate Cora, intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre premiile:

3 Weekenduri la munte pentru intreaga familie 
50 Vouchere de cumparaturi la Cora

Bonul fiscal trebuie sa fie emis in perioada Campaniei, de catre unul dintre Magazinele Participante.Actiunea este valabila pentru posesorii de Card Cora. Premiile Actiunii  „ O iarna ca-n povesti” se vor acorda in urma extragerii efectuate in data de 10 ianuarie 2014 si vor fi predate castigatorilor in termen de maxim 10 zile lucratoare de la extragere. Extragerea se va realiza din randul clientilor care au cumparat in perioada 26 noiembrie- 24 decembrie 2013 produsele participante la promotie. Castigatorii vor fi anuntati prin telefon sau email la adresa cu care acestia s-au inregistrat cand au optat pentru Cardul de Fidelitate Cora.

Premiile Campaniei vor fi acordate prin tragere la sorti.Tragerea la sorti va avea loc data de 
10 ianuarie 2014.

Regulamentul complet il gasiti pe : click aici

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.