Facebook Like

miercuri, 9 octombrie 2013

''Orasul Maretti'' 7 septembrie – 25 octombrie 2013


Maretti te trimite în orașul tău preferat din Italia. 
Intra in contul tau de Facebook + devino fan Povesti din brutaria Maretti (daca nu esti deja). Intra in aplicatia de pe Facebook ''Povesti din brutaria Maretti'' si raspunde la cele 7 intrebari ,apoi alege un prieten din lista ta caruia sa ii dedici o vedere cu orasul preferat din Italia si incarca o fotografie cu tine. Nu sunt acceptate in cadrul Concursului fotografii care sunt copiate de pe internet.


La sfarsitul fiecarei saptamani de concurs, vor fi extrasi castigatorii premiilor saptamanale din randul celor care au participat la concurs in saptamana respectiva (pe 4,11,18 si 25 octombrie). Un participant va intra in fiecare tragere la sorti dintr-o etapa saptamanala cu o  singura vedere trimisa catre un prieten, indiferent de numarul de vederi trimise in total in etapa respectiva.

In cadrul Campaniei Promotionale «Orasul Maretti», premiile sunt:
  • excursie pentru 2 persoane in orasul stabilit de aplicatie in urma raspunsurilor (dintre Roma, Pisa, Napoli, Venetia, Verona si Florenta) in valoare de maximum 4,011.03 lei (TVA inclus), ce include cazare, transport cu avionul dus-intors, bani de buzunar.
  • 4 premii saptamanale constand in cate un bax de Bruschette Maretti ( un bax contine 14 pungi de Bruschette Maretti) – in valoare de 31.53 lei fiecare.

Pentru o accesare mai usoara da click aici: Orasul Maretti  !!!

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.