Facebook Like

sâmbătă, 20 iulie 2013

“LIDL Live Social Grill” 15 iulie– 28 iulie

Pasi:
        Intra pe aplicatia de facebook https://apps.facebook.com/livesocialgrill si completeaza formularul cu datele personale pentru a fi inscrisi in Campanie. Jocul permite o singură înregistrare a unei persoane (acelaşi nume, acelaşi prenume, aceeaşi adresă poştală si de e-mail).
       Dupa accesarea aplicatiei, utilizatorul va vedea in cadru acesteia un ecran de live streaming in care apare un gratar, amplasat in curtea magazinului LIDL.In functie de ora la care utilizatorul acceseaza aplicatia, gratarul poate avea urmatoarele stadii: Activ, Inactiv sau Nocturn.
       Premii: produsul propriu-zis de pe gratar sau vouchere pentru achizitionarea produselor de gratar din magazinele LIDL.
         Pentru a castiga orice tip de premiu, utilizatorul trebuie sa urmareasca zona de live streaming in perioada 12,00 – 18,00 a fiecarei zi. In momentul in care carnea incepe sa fie pusa pe gratar, utilizatorul trebuie sa isi dea tag (sa dea click pe o bucata de carne vazuta in video). Primul utilizator care va da click pe fiecare bucata de carne castiga un premiu.
          In fiecare zi a campaniei se acorda 244 de premii – 20 de premii in produse si 224 de vouchere.
          La fiecare Gratar Activ, primii 4 utilizatori care se taguiesc primii pe produs si se afla in aria de livrare vor primi premiul in produs. Restul de utilizatori vor primi vouchere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.