Facebook Like

luni, 15 iulie 2013

Concurs Glamour Magazine 10-31 iulie

Te inscrii pe www.glamourmagazine.ro  cu datele personale ,confirmi abonarea la newsletter-ul zilnic Glamourmagazine.ro intai in quiz si apoi din mail-ul trimis de Organizator pe adresa lasata de tine in quiz. Raspunde la intrebarile quiz-ului pentru a acumula cat mai multe puncte in Clasamentul de concurs. Punctele se acorda pentru raspunsurile corecte dar si in functie de timpul de reactie al jucatorilor. Pentru a castiga premiul concursului, utilizatorii trebuie sa joace quiz-ul pana obtin un punctaj bun cu care sa se situeze pe Locul I in Clasamentul de concurs pe data de 31 iulie 2013, ora 12.00.
Pe parcursul concursului utilizatorii pot juca de mai multe ori Quizul, dar punctajele obtinute la fiecare completare a acestuia nu se vor cumula, utilizatorul fiind inregistrat in Clasamentul de concurs o singura data, cu cel mai bun scor obtinut.

Organizatorul va oferi un singur premiu in cadrul concursului si anume o tinuta TIMEOUT formata din maxim 4 piese vestimentare la alegere.
Valoarea premiului este de 590 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.