Facebook Like

duminică, 21 iulie 2013

Afi Palace Cotroceni 1iulie-11august

Vino in perioada 1iulie-11august 2013 la unul din cele 3 birouri de informatii (pozitionate la intrarile principale si in fata hypermarchetului Real ) cu bonurile de cumparaturi emise in aceeasi zi care sa acumuleze minim 200lei si vei primi un voucher castigator, cat si o sansa la extragerea castigatorului saptamanii pentru un sejur de 2 persoane in  Grecia.
Eliberarea voucherelor se va face la unul dintre birourile de informatii in  aceeasi zi cu data inscrisa pe bonurile fiscale.
Magazinele partenere in utilizarea voucherelor campaniei:
Affliction,bam boo, BellaRosa, Benvenuti ,Bigotti ,Bombonica, Centrofarm, Cotroceni on Ice, Cropp Town, Ecco, Gatta, Geox, Gett`s Color Bar, GMT greenwatch, Guy Laroche, Gymboland, Hello Kitty, Hush Puppies, Il Passo, Jack&Jones, Karen Millen, Kenvelo, Kiddy Rides, La Famme, Lee Cooper, Manufaktura, Meli Melo, Mirano, Mirano Avenue, Optiblu, Optiplaza,Otter, Prada Murre, Pastel, Plusoptic, Police, Premaman, Replay, Reserved, Shoe Art, Springfield, Staccato,Stefanel, Timberland, TIMEOUT, Tom Tailor, Yokko.
Pentru a participa la prezenta campanie, suma de 200 ron trebuie sa fie cumulata din maxim 2 bonuri fiscale emise in aceeasi zi.
Pentru eliberarea voucherelor este obligatorie prezentarea cumparaturilor efectuate in baza bonurilor fiscale.
Nu sunt acceptate bonurile fiscale  reprezentand plati de utilitati si chitantele aferente schimburilor valutare.
Indiferent de valoarea bonului/bonurilor de cumparaturi, dar nu mai putin de 200 lei, un participant la campanie are dreptul de a primi un singur voucher pe zi.
Voucherele  pot fi utilizate in saptamana imediat urmatoare emiterii, numai de luni pana vineri( conform informatiilor de pe fiecare voucher). Valoarea produselor sau serviciilor ce pot fi achizitionate va fi cu cel putin 20%mai mare decat valoarea inscriptionata pe voucher. Nu se pot acumula mai multe vouchere la o singura achizitie.

Atentie: Aceasta oferta este valabila numai in Afi Palace Cotroceni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.