Facebook Like

joi, 20 iunie 2013

Promotie Sprite

Campania se va desfasura in perioada: 10 iunie 2013 – 04 august 2013 inclusiv. Pentru a participa la Campanie consumatorii trebuie sa trimita, in Perioada Campaniei, codul unic descoperit in interiorul capacului , printr-un mesaj text scris ("SMS"), la numarul 1724.Pentru a participa la Campanie prin intermediul WEBSITE-ului, trebuie sa va inscrieti pe site-ul lor www.sprite.ro.
Atentie:Incercarea de inscriere de 5 ori consecutiv a unui cod gresit sau deja folosit are ca rezultat blocarea participarii in Campanie pentru 24 de ore, participantului nemaifiindu-i permisa inscrierea in Campanie cu acelasi numar de telefon, in acel interval.

In cadrul Campaniei se vor acorda urmatoarele premii:
a. Premii acordate prin TRAGERE LA SORTI:
i. Premii pe ora: un numar de 3360 de Rucsacuri Sprite avand urmatoarele dimensiuni: 30 x 40 x 12 cm, cu valoare unitara de 20,799 LEI, calculata la cursul de 4,5 LEI/Euro, acordate conform Regulamentului Oficial;
ii. Premii pe zi: un numar de 56 de Biciclete Pegas, model Strada 1, culoare Verde Sprite disponibila cu 3 viteze, in valoare unitara de 1.048 LEI, acordate conform Regulamentului Oficial;
iii. Premiul cel mare: Un vehicul marca Nissan, model Juke, cu echipare Tekna si dotari standard, motorizare 1.6L, putere nominala 117CP, transmisie CVT, in valoare de 16.478 Euro (exclusiv TVA), reprezentand 74.151 LEI (exclusiv TVA), la cursul de 4,5 LEI/Euro,
b. Premiile pe zi:
i. Premiile pe zi vor fi acordate prin trageri la sorti ce se vor efectua automat dupa ora 00:00, la aceasta extragere intrand toate codurile valide existente in baza de date si inregistrate in ziua anterioara.
ii. La tragerile la sorti a premiilor pe zi participa toate inscrierile valide inregistrate in ziua anterioara momentului extragerii (denumit “interval de extragere pe zi”).
iii. Un "interval de extragere pe zi" este reprezentat de un interval de 24 de ore consecutive, incepand cu ora 00:00.
c.Marele Premiu:
i. Codul castigator va fi desemnat folosind un program informatic ce utilizeaza o functie aleatoare de extragere in prezenta unui notar public. Tragerea la sorti va avea loc in ziua de luni, 05 august 2013. In situatia in care in Perioada Campaniei se modifica data in care va avea loc tragerea la sorti acesta informatie va fi enuntata in documentele legale intocmite ca urmare a modificarilor datelor Campaniei si va fi anuntata si prin intermediul WEBSITE-ului Campaniei.
ii. La extragerea pentru Marele Premiu participa toate codurile alfanumerice valide inscrise in perioada de desfasurare a Campaniei si necastigatoare de alte premii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atentie! Acceptam comentarii doar cu caracter informativ. Nu raspundem de neregulile care tin de promotii. Va rugam sa intelegeti ca nu suntem organizatorii acestora.