Facebook Like

vineri, 28 martie 2014

“Campionatul National de Periaj” 20 Martie – 20 Aprilie 2014



Te-ai antrenat în fiecare dimineaţă și seară pentru asta în faţa oglinzii.

Dacă ai până în 14 ani și ai vrut dintotdeauna să fii campion, participă acum la Campionatul Naţional de Periaj! Arată-ne într-un mod creativ cum ai grijă de sănătatea dinţilor tăi zi de zi și poţi câștiga o excursie la Disneyland Paris*.

Iar dacă îţi plac sporturile de echipă te poţi înscrie cu clasa! Fiţi cât mai haioși, spălaţi-vă pe dinţi împreună sau separat, trimiteţi pe facebook/zambesteromania dovada și puteţi câștiga un premiu de 500 euro pentru clasa voastră**.

E simplu să participi:
Cere ajutorul unui părinte sau profesor și intră pe CAMPIONATUL NAŢIONAL DE PERIAJ
Urcă o poză sau un filmuleţ cu tine sau alături de colegii tăi când vă închipuiţi cum treceţi proba de „periaj artistic”, de „periaj cu obstacole” sau de „bob cu bob - 20 de dinţi de lapte”
Dă share pe facebook la înscriere astfel încât să primești cât mai multe voturi!



* La această categorie poate concura un copil singur sau cu familia și se acordă 1 mare premiu, valabil pentru o familie de 3 persoane.
** La această categorie poate concura o clasă și se acordă 10 premii.


-Inscrieri cu familia: incarca o fotografie sau film cu copilul tau (varsta maxima de 14 ani) avand grija de sanatatea lui orala + completeaza formularul de concurs cudatele tale de contact + raspunde la intrebarea de igiena orala. Strange cat mai multe like-uri.
-Inscrieri cu scoala: incarca o fotografie in care elevii dintr-o clasa de-a ta sprijina lupta pentru igiena orala + descrierea acesteia + completeaza formularul de concurs cu datele tale de contact + raspunde intrebarii despre igiena orala.

Regulamentul complet al concursului il gasiti aici.

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

"Cu L&M ai 6 luni sa castigi 60 de Dacia Duster" 3 februarie - 4 august 2014


L&M desfasoara o campanie promotionala care se intinde pe 6 luni in 2014. În perioada 3 februarie - 4 august 2014 va avea loc un concurs L&M in care poti castiga una din cele 60 Dacia Duster. Pentru asta trimite 4 coduri prin SMS la 1820, codurile le vei gasi pe orice pachet participant la promotie. Nu uita totusi ca o sansa la tragereile la sorti pentru Dacia Duster inseamna 4 coduri trimise. Mai multe coduri trimise, mai multe sanse de castig.

Pentru primii 50 de participanti care au cele mai multe coduri trimise Zeita Norocului se tranforma in Zeita Premiilor garantate: 50 de biciclete.
Alte premii: 100.000 de premii instant.

Detalii despre mecanismul complet al promotiei puteti afla sunand la 021.308.83.86.

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

„Your Marlboro, Your choice!”- 3 martie-31 iulie 2014


Trimite codul promotional prin SMS la 1848 (numar valabil in retelele Orange , Vodafone si Cosmote ,tarif normal) sau pe www.yourcode.ro si Marlboro te lasa pe tine sa DECIZI CE CASTIGI!
Prin trimiterea codului pe care il va gasi in pachet ,participantul la promotia Marlboro confirma ca este adult fumator. Pastreaza cuponul pentru validarea premiului.

Premii:
1.INSTANT: casti ,boxe,scrumiera,bricheta
2.ZILNIC: voucher eMAG 1.000 USD
3.LUNAR: BMW Z4 sau BMW X3

Mai multe detalii gasiti in regulamentul oficial Click aici.
Pentru nelamuriri, va rugam sa ne lasati un mesaj si va vom raspunde cat de repede posibil.

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii