Facebook Like

vineri, 31 martie 2017

Concurs Coca Cola [03.04.2017 - 25.06.2017] CokeFest

Din aprilie 2017, Coca cola da startul unei noi campanii promotionale si promite sute de mii de premii si experiente interesante!




Cumpara o Coca-Cola, Coca-Cola Zero , Coca-Cola Lime si scaneaza codul de sub bratara in aplicatia mobila CokeScan sau introdu codul de sub capac pe www.cokefest.ro si poti castiga prin tragere la sorti :
-Abonamente pentru 2 persoane la Untold Festival
-Vouchere Mc Donald's (Meniuri combo)



luni, 20 martie 2017

Concurs Pall Mall RightNow [20.03.2017 - 07.05.2017]

Incepand cu data de 20 martie 2017. Pall Mall a dat startul unei noi campanii promotionale denumite "Pall Mall RightNow". 



Inscrie codul promotional gasit in capacele pachetelor participante la promotia pall mall pe www.mereumaimult.ro . Pentru a putea inscrie aceste coduri,va trebui sa te inregistrezi pe site-ul campaniei folosind un cod valid, apoi sa confirmi cu codul primit prin sms pe numarul folosit la inregistrare.


Premiile oferite sunt urmatoarele :

Premiul cel mare :  Vacanta de 20.000 EURO 

Premii saptamanale : Iphone 7, Bicicleta Pegas,  Ceas Suunto Traverse Amber,Canon EOS 100D

Premii surpriza : Boxa portabila JBL

Premii instant : Pachete de tigarete Pall Mall , Brichete


Mult succes!





marți, 7 martie 2017

Tigara electronica Kent Glo iFuse GRATIS!






Kent a dat startul unei campanii de promovare a tigarii electronice care poarta numele de "Glo iFuse",oferind gratuit acest device oricarui fumator dispus sa incerce tigarile electronice!Care sunt pasii pentru a putea beneficia de aceasta oferta?

1. Trebuie sa accesezi site-ul campaniei www.exploreglo.com si sa iti faci un cont cu datele tale personale.

2. Dupa ce ai facut contul, mergi la sectiunea Produse si alege-ti o aroma preferata dintre cele 8 disponibile. Dupa ce ai ales aroma,adauga in cos.






3. Mergi la cosul de cumparaturi si adauga codul bonus H3F24TC  in campul "cod de oferta", apoi trimite acest cod. Vei vedea in cosul tau tigara electronica cadou.



4. Apasa butonul "Comanda" si finalizeaza procesul. Transportul este GRATUIT ! 

Atentie !! Oferta este limitata!
DOAR PENTRU PERSOANE CU VARSTA MAI MARE DE 18 ANI !

duminică, 5 martie 2017

Un nou concurs Pall Mall sta sa inceapa !

A inceput noul concurs Pall Mall !! Detalii aici : http://desprepromotii.blogspot.ro/2017/03/concurs-pall-mall-rightnow-20032017.html



Dupa cum ati observat in ultima perioada in pachetele de Pall Mall au inceput sa apara coduri promotionale! Din sursele noastre,urmeaza o noua campanie care cel mai probabil o sa inceapa in luna Martie 2017.


Pana incepe campania la Pall Mall, va puteti "delecta" cu o oferta de tigara electronica GRATIS de la Kent : http://desprepromotii.blogspot.ro/2017/03/tigara-electronica-kent-glo-ifuse-gratis.html


De indata ce vom avea disponibila data de incepere,vom anunta aici cat si pe pagina de facebook Concursuri si Promotii , pe care va invitam sa o urmariti pentru alte noutati !