Facebook Like

duminică, 2 august 2015

Concurs Dunhill [3 August - 13 septembrie 2015]






+ COD BONUS LA CAMPANIA HOSTDPARTY :  N3Y2FXK8



In pachetele participante la campanie vei gasi un cod inscriptionat in interiorul capacului.
Fiecare cod inscris prin SMS la 1758* sau pe www.onlythebest.ro iti poate aduce un premiu instant in fiecare zi, sanse la colectia saptamanala de premii sau, la finalul campaniei, chiar marele premiu.
*numar SMS cu tarif normal, valabil in retelele Vodafone, Orange si Telekom Mobil

Ai la dispozitie 6 experiente si poti alege ceea ce este potrivit pentru tine. La inscrierea primului cod vei selecta si experienta dorita, dar nu-ti face griji, este in regula sa te razgandesti pe parcursul promotiei si sa iti schimbi optiunea. Fiecare cod inscris in promotie iti aduce o sansa in plus in tragerea finala la sorti pentru experienta aleasa.

In fiecare saptamana poti castiga, prin tragere la sorti, cele mai bune produse. Trebuie doar sa alegi dintre cele 3 premii disponibile.In tragerea la sorti participa doar codurile inscrise in saptamana anterioara;Tragerile la sorti vor avea loc pe 11 August, 18 August, 25 August, 1 Septembrie, 8 Septembrie si 15 Septembrie. Castigatorii vor fi contactati telefonic in maxim 48 de ore lucratoare.
In fiecare zi, la introducerea unui cod din pachetele participante la promotie, poti castiga pe loc unul din premiile instant. Castigatorii vor fi contactati telefonic in maxim 48 de ore lucratoare.

www.onlythebest.ro