Facebook Like

duminică, 29 iunie 2014

Concurs'' Heidi SummerVenture'' 1 iunie 2014 – 31 august 2014


Inscriete pe www.excursiile-verii.ro cu datele tale personale si poti castiga unul dintre cele trei premii mari (excursii in destinaţii turistice) : Bangkok, Casablanca, Mumbai.
Trimite codul prin SMS la 1714 (numar cu tarif normal deschis in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) sau inscrie-l pe site. Inscrierea in Promotie prin SMS se face automat pentru unul dintre premiile mari (excursii in destinatii turistice), in functie de sortimentul achizitionat, neexistand posibilitatea ca participantul sa opteze pentru una dintre cele 3 destinatii, ca in cazul inscrierii online la www.excursiile-verii.ro. Astfel, codul promotional inscriptionat pe ambalajul sortimentului Thailand corespunde destinatiei Bangkok, cel inscriptionat pe ambalajul sortimentului Casablanca corespunde destinatiei Casablanca, iar cel inscriptionat pe sortimentul India corespunde destinatiei Mumbai.

Participantii la Promotie trebuie sa pastreze ambalajul, in original, pentru validarea ulterioara a premiului. Acelasi cod promotional poate fi inscris in Promotie o singura data de catre un Participant.Un Participant poate inscrie in concurs un total de maxim 10 (zece) coduri promotionale intr-o zi calendaristica.

Acordarea premiilor:

Premiile instant vor fi castigate prin trimiterea unui cod unic valid prin SMS la 1714 sau pe website-ul Promotiei www.excursiile-verii.ro. Codurile castigatoare sunt desemnate automat, in mod aleator, din totalitatea codurilor unice valide tiparite pe Produsele Participante.

Premiile cele mari se vor acorda in cadrul tragerii la sorti din data de 05 septembrie 2014. Tragerea la sorti se va efectua din toate inregistrarile valide primite in perioada Promotiei.
Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

sâmbătă, 28 iunie 2014

''Aboneaza-te la newsletter-ul Flanco'' 23 – 29 iunie 2014



Abonează-te acum la newsletter-ul Flanco. Poţi câștiga saptamanal un voucher de 1.000 lei
Dacă ești deja abonat, poți câștiga și tu! Deschide orice newsletter Flanco din această săptămână.
Din newsletterele Flanco afli toate promoțiile și ești la curent cu noile tehnologii din domeniul IT, electronice, și electrocasnice.
Fiecare voucher electronic cadou este valabil pentru cumparaturi pana la data de 30 iunie 2014 inclusiv.
Premii: un voucher Flanco in valoare de 1.000 de lei
 
Pentru inregistrare click pe linkul urmator: http://www.flanco.ro/newsletter.

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

'' FII: GATA de o vara plina de distractie!'' 14 aprilie – 14 iulie 2014



Cumpara in perioada 14 aprilie – 14 iulie 2014 orice deodorant antiperspirant Rexona Women sau Rexona Men cu eticheta promotionala si poti castia unul din premiile duble oferite de Rexona: 5 vacante in doi sau 20 de vouchere, cu biciclete pentru amandoi.

Rexona iti ofera protectie antiperspiranta eficienta si te rasplateste cu un premiu dublu: poti castiga o excursie in Europa sau biciclete pentru voi doi.

Afla mai multe detalii despre promotie pe pagina Cum Particip.
Codurile se pot inscrie aici: www.rexona.ro

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

Concurs Pall Mall 26 mai - 13 iulie 2014

NOUL CONCURS PALL MALL DIN SEPTEMBRIE 2015 :

HTTP://DESPREPROMOTII.BLOGSPOT.RO/2015/09/CONCURS-PALL-MALL-14-SEPTEMBRIE-2015.HTML











Trimite codul prin SMS la 1833 sau introdu online pe www.planuri-mari.ro

Premii:
In fiecare zi poti castiga o vacanta sau 300 000 de mii de alte premii.
Trimite minim un cod din pachetele participante pe site sau prin sms la 1833 şi poţi câştiga unul dintre cele 300.000 de premii instant: ochelari de soare şi pachete. În cazul în care câştigi, vei primi prin SMS un cod cu care îţi poţi revendica premiul din centrele de premiere, până pe 20 iulie 2014. Codurile câştigătoare de pachete sau de ochelari de soare nu mai pot fi folosite pentru a câştiga şi o vacanţă.

Detalii si regulament la 021/3204047 intre 9.00-19.00 L-S (tarif normal) si pe www.planuri-mari.ro.
Premiile pot fi revendicate din benzinariile mol, magazinele Inmedio si magazinele participante

Numar SMS cu tarif normal in retelele Vodafone, Orange, Cosmote.

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

duminică, 22 iunie 2014

"Bucura-te de gustul victoriei!Fii campionul premiilor Lay`s" - 26mai -20 iulie 2014


Cauta pungile Lay’s promotionale, inscrie codul promotional de pe punga pe www.campioniilays.ro sau prin SMS la 1828** si poti castiga prin tragere la sorti: PE ORA* un gadget Samsung (tableta Galaxy Tab 3 8.0 sau ceas smart Galaxy Gear 2 sau aparat foto smart wi-fi), PE ZI un telefon Samsung Galaxy S5 4G, PE SAPTAMANA un TV Samsung Smart 3D LED Full HD. In total 512 premii prin tragere la sorti in valoare totala comerciala de 550.000 de lei. Perioada promotionala: 26.05 - 20.07.2014, in limita stocului disponibil. Pastreaza punga pentru validarea si ridicarea premiilor anuntate prin tragere la sorti. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Pentru mai multe detalii regulamentul promotiei este disponibil gratuit oricarui solicitant pe www.campioniilays.ro sau sunati la numarul de telefon 021 20 53 070**.
*Premiile pe ora sunt acordate in intervalul orar 16:00:00 - 23:59:59.
**Valabil in retelele Orange, Cosmote si Vodafone, tarif normal.
Detalii regulament: https://campioniilays.ro/template/regulament.pdf

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii