Facebook Like

sâmbătă, 31 august 2013

Castiga premii de distractie cu Golden Brau 15august - 30septembrie 2013

Cauta sub capac cele 3 Renault Clio echipate de distractie , 1000 de telefoane mobile, 3000 alimentari de carburant de la Rompetrol a cate 100 de lei, 7500 x 5 euro credit GSM, 100.000 de beri Golden Brau la 2L si codurile care iti aduc mixuri audio si glume de la Radio 21.
Poti inscrie codul pe site-ul oficial : http://www.premiidedistractie.ro/campanie.2013






Pentru mai multe detalii consultati regulamentul: http://www.premiidedistractie.ro/resources/campanie.2013/pdf/regulament.pdf

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

vineri, 30 august 2013

Baumax

Ţară, ţară, vrem mustăţi!

Pe 30 şi 31 august dacă ai mustaţă primeşti 10% reducere la mobiler de baie şi căzi.
Vino la bauMax!
Detalii pe www.baumax.ro

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

"TUC+Bicicleta" 2 septembrie-27 octombrie 2013

Potolește-ți setea de aventură cu pachetul special de explorare de la TUC: sortimentul tau de biscuiti preferat și o bicicletă exact pe gustul tău!
Folosește codul unic de pe pachetul TUC, inscrie-te la promotie pe site-ul http://biscuitiituc.ro/site sau prin SMS la 1817 și poți câștiga, săptămânal, oricare dintre cele două Pegasuri, un BMX, o bicicletă cu coșuleț, pentru doamne, și o bicicletă foldable. În plus, mai poți câștiga, prin tragere la sorti, unul din cele 5 rucsacuri zilnice de la TUC!

Pegas Rosu - TUC Bacon

Inca nu te-ai hotarat daca esti exploratorul nostalgic sau uber cool? Nici nu trebuie, bicicleta Pegas impaca ambele gasti. Mai trebuie doar sa ne spui doar ce cadru ti se potriveste.



Gazelle Madelief - TUC Original 
retro

Bicicleta de oras preferata de olandezi, Gazelle Madelief e perfecta daca esti genul de exploratoare urbana care nu vrea sa renunte la eleganta fustei nici atunci cand pedaleaza.




Pegas albastru - TUC Cheese

Inca nu te-ai hotarat daca esti exploratorul nostalgic sau uber cool? Nici nu trebuie, bicicleta Pegas impaca ambele gasti. Mai trebuie doar sa ne spui doar ce cadru ti se potriveste.





Kross Flex - TUC Sour 

Cream & Onion pliabila

Cand ziua e o explorare continua, e greu sa te hotarasti daca vrei sa mergi pe 2 roti sau mai bine cu picioarele din dotare. Kross Flex te poate insoti in oricare din situatii, pentru ca e robusta, usoara, sprintena si… pliabila.



Koliken BMX - TUC Paprika trial

Daca iti plac rutele nebatatorite din oras, bicicleta asta e pentru tine. Poti trece cu usurinta peste orice obstacol pentru a explora orasul din cele mai neobisnuite unghiuri.

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

miercuri, 28 august 2013

Heineken Voyage 15 iulie-30 septembrie

Inscrie-te la promotie pe www.heineken.com/voyage. Acolo iti poti crea un cont si poti inscrie codurile gasite sub capacul sticlelor Heineken.Daca aveti Heineken Passport creat, va puteti loga prin introducerea numarului de telefon mobil si parola dumneavoastra.
Dintotdeauna ai vrut sa ajungi la stele. Poate din acest motiv ai si plecat in atatea calatorii – pentru ca, intr-un final, sa atingi cu mana linia orizontului. Dar te-ai gandit vreodata ca poate nu ai reusit pana acum sa faci asta pentru ca nu erai pregatit?
Marele premiu al campaniei Heineken Voyage este un antrenament spatial. Vei invata cum e cu forta G, cu imponderabilitatea, cu acceleratia gravitationala, dar, cel mai important, vei invata cum sa atingi stelele.
Marele premiu va fi acordat prin tragere la sorti din participantii la Campanie care pana la data de 30 septembrie 2013 au obtinut un rating de 3 stele stele in joc.

PREMII

Geanta Heineken

Probabil geanta de voiaj sau rucsacul sunt preferatele tale cand pleci intr-o calatorie, dar daca esti intr-un oras, sa zicem, doar n-o sa iesi seara la restaurant cu rucsacul dupa tine. Pentru toate lucrurile de care nu te poti desparti cand pleci de la hotel, geanta Heineken este exact ceea ce ai nevoie.

Portofel Heineken

Stim ca nu banii fac experienta unui calator legendar mai interesanta, dar ajuta sa stii ca, la nevoie, te poti baza pe niste fonduri. Oriunde te-ar duce spiritul de aventurier, ia niste banii cu tine in portofelul Heineken!

Sapca Heineken

Drumurile unui calator legendar nu trec intotdeauna pe sub pomi infrunziti, pe la umbra. Sapca Heineken este accesoriul ideal pentru acele calatorii in care soarele este cel mai fidel companion de drum. Poate chiar prea fidel.

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

vineri, 23 august 2013

“Hochland 20 de ani” 2 Septembrie – 27 Octombrie 2013

Cumpara orice produs din gama de branza topita triunghiuri /felii, cascaval sau telemea de vaca si inscrie codul unic de pe ambalaj pe www.hochland20deani.ro.Zilnic 10 castigatori vor alege oricare 2 din cele 10 premii, unul pentru el si altul pentru persoana draga lui.
Lista produselor dintre care castigatorii isi pot alege premiile este:

CAMERA FOTO COMPACTA CANON A1400B+4GB+GEANTA

IPOD SHUFFLE APPLE 2GB colour
CASTI SONY MDR-ZX600

MIXER VERTICAL PHILIPS HR1613
APARAT DE GATIT CU ABURI TEFAL VC1006

GRATAR TEFAL BG1203
ESPRESSOR deloghi, EC5 800W,EC5 4 bar, selector aroma, negru

GPS 5’’ Serioux UrbanPilot Q550T ,2500MHz, 128MB RAM, 4GB, harta Romania

MASINA INGHETATA DE LONGHI IC8500

Set carti Jamie Oliver (3 carti)

La finalul Promotiei vor fi acordate 20 de premii, fiecare constand in cate o excursie in destinatia favorita din Europa, sub forma unui voucher/cupon de calatorie, in valoare unitara de 4500 RON (TVA inclus).Cu acest voucher/cupon de calatorie, castigatorii se pot prezenta la agentia de turism partenera (.Aerotravel.), si pot achizitiona orice pachet de calatorie, atata timp cat se incadreaza in suma de 4500 RON (TVA inclus). Daca valoarea pachetului de calatorie depaseste suma de 4500 RON (TVA inclus), castigatorul poate achita diferenta. In situatia in care pachetul de calatorie ales are o valoarea mai mica de 4500 RON (TVA inclus), castigatorul nu va primi diferenta in bani.

Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

joi, 22 august 2013

“Chokotoff da startul toamnei premiantilor” 19 august – 22 septembrie 2013

Cumpără orice cutie de praline Chokotoff 238 g cu ambalaj promotional în perioada 19 august – 22 septembrie, înscrie codul promoțional de pe cutie pe www.facebook.com/Poiana si www.premiantiichokotoff.ro și poți câștiga premii cu coroniță!

Premii saptamanale: Laptop Asus K55VD-SX662D cu procesor Intel® CoreTM i5-3230M 2.60GHz, Ivy Bridge, 4GB, 750GB, nVidia GeForce 610M 2GB, FreeDOS, Glossy Passion Red


Premii instant (zilnice): Cos produse Chokotoff


Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii



Samsung 14august - 8septembrie 2013

Pentru a putea participa la Campania desfasurata pe aplicatia de Facebook 
https://www.facebook.com/SamsungTrends, Participanţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii: 

1. Să aibă un cont personal in reteaua de socializare Facebook

2. Să acceseze aplicatia din TAB-ul de pe pagina de Facebook a Samsung Trends of Tomorrow Romania, la adresa : https://www.facebook.com/SamsungTrends

3. Sa dea click pe butonul „Like” al paginii

4. Sa incarce o poza conform temei date (atmosfera de vara) 
5. Sa scrie un comentariu conform temei date

6. Sa completeze campurile din formularul de inscriere:

Un participant poate accesa aplicatia ori de cate ori doreste, dar inscrierea in campanie se va face o singura data, de pe un singur cont de utilizator, in urma incarcarii pozei si scrierii textului conform temei date.

În cadrul acestei Campanii se va oferi 1 de premiu constand in 1 tableta Samsung Galaxy Tab 3, Wi-Fi, 7.0" in valoare de aproximativ 899.99 lei.

Palmolive

Ce trebuie sa faceti?
Trebuie sa intrati pe pagina Palmolive si sa cautati pozele cu obiectele de mai jos in albumul Luna Palmolive. Apoi sa dati share pozei preferate (cu obiectul pe care doriti sa il castigati) pe contul vostru de Facebook folosind hashtagul #lunapalmolive. Si verificati sa fie hashtagul activ, iar postarea sa fie publica.
Dupa ce ati dat share va rog sa-mi lasati un comentariu la acest articol cu link-ul de participare (link-ul pozei de pe wall-ul vostru) si numele vostru.
Concursul incepe in momentul postarii lui si dureaza pana pe 5 Septembrie 2013.
Castigatoarele vor fi alese cu ajutorul Random.org si vor fi anuntate in data de 9 Septembrie 2013.

luni, 5 august 2013

"Imparte o Coca-Cola" 15 iulie– 01 septembrie 2013

Pasi:
1.Cumpara orice sticla de Coca-Cola sau Coca-Cola Zero cu capac promotional.
2.Fa-ti cont pe https://promotieimparteococacola.ro.
3.Inscrie codul unic de sub capac pe site.
4.Pastreaza capacele pentru validare in caz ca vei castiga.


Premii pe minut: 126.000 de premii constand in 252.000 de cartele pre-paid SIM Vodafone cu 300 minute in Vodafone si 30 mb trafic. Un premiu pe minut contine 2 cartele.
Premii pe zi: 35 de premii, constand in 70 de tablete model Samsung GALAXY Tab 2 10.1 + 70 de Extraoptiuni de 6 euro Credit. Fiecare Extraoptiune contine 2000 minute in Vodafone, 100 minute nationale, 150 mb trafic si sms nelimitat in orice retea. Un premiu pe zi contine 2 tablete + 2 Extraoptiuni.
Premiul cel mare: O excursie pentru doua persoane in jurul lumii sau contravaloarea acesteia. Excursia are urmatoarele caracteristici: Intinerariu excursie: Bucuresti – Londra – Singapore – Hong Kong – Auckland – Buenos Aires – Bucuresti. Perioada excursiei va fi comunicata de catre Organizator castigatorului, in termen de maximum doua saptamani de la decizia acestuia asupra excursiei.
Premii sub capac:
6.000.000 de premii sub capac ce constau in sticle Coca-Cola 0.5L.Revendicarea Premiilor sub capac poate fi facuta pana la data de 15 septembrie 2013.

Mai multe detalii pe: https://promotieimparteococacola.ro sau in regulament https://promotieimparteococacola.ro/regulament.pdf.

Concurs Bere Timisoreana Bruna [1 August - 15 Septembrie 2013]

Intra pe www.beretimisoreana.ro/bruna si creeaza-ti un cont cu datele tale de contact, apoi publica in perioada promotiei un argument prin care sa-l determini pe Adi Despot sa incerce berea Timisoreana Bruna. Completeaza formularul de concurs cu datele tale. 

Premiile oferite :

2 x televizor Smart 3D LED Samsung,

6 x iPad mini

6 x aparat foto digital Olympus SP-620UZ,

138 x bax de bere Timisoareana Bruna a 24 de doze


Va tinem la curent cu noutatile pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ConcursuriSiPromotii

Concurs Azuga pe Facebook [17 Iunie 2013 - 11 August 2013 ]

Cumpara in perioada 17 Iunie 2013 - 11 August 2013 orice apa plata sau minerala Azuga de 0.5 respectiv 2L, intra in contul tau de facebook si devino fan Azuga apoi intra in aplicatia de concurs si inscrie codurile promotionale de sub capacele sticlelor de apa.

Premii :


4 x voucher pentru achizitionarea unei vacante de 1000 ron

 4 x iPad 2

 120 x tricou Azuga Waters


Succes!

duminică, 4 august 2013

La Strada 1-31 august 2013

Cumpara orice inghetata La Strada de 120ml sau 500ml din  magazinele Real, intra in aplicatia de Facebook, lastradagelato, si gaseste tinuta noastra. Poti castiga si tu una ,croita special pentru tine de unul dintre cei mai in voga designeri.
Nu uita sa pastrezi bonul de casa pentru validarea premiului!

Promotia se desfasoara intre 1si 31 august 2013, iar castigatorii vor fi desemnati prin trageri la sorti, la sfarsitul concursului. Detalii si regulamentul complet se gasesc la adresa: https://www.facebook.com/lastradagelato si pe site-ul www.la-strada.com.

sâmbătă, 3 august 2013

Concurs MOL 15 iulie – 20 octombrie

Alimentaţi cu carburant sau cumpăraţi orice produs sau serviciu din benzinăriile MOL România participante la promoţie în perioada 15 iulie 2013 – 20 octombrie 2013 şi pentru fiecare achiziţie de minimum 25 Lei (carburanţi, produse sau servicii) veţi primi la casa de marcat câte o etichetă promoţională pe care o puteţi lipi pe cuponul promoţional.
Colectaţi numărul necesar de etichete promoţionale şi puteţi cumpăra unul dintre produsele Fiskars şi Gerber participante în promoţie la un preţ cu până la 55%* mai mic decât preţurile recomandate în benzinăriile MOL România.
Dacă aveți card de fidelitate MultiBonus, produsele preferate Fiskars și Gerber sunt şi mai uşor de obţinut! Acumulați etichetele promoţionale necesare produsului ales şi la achiziţie puteţi folosi puncte MultiBonus în loc de numerar.
Etichetele promoţionale pot fi colectate începând din 15 iulie 2013 şi pot fi folosite până la epuizarea stocurilor de produse Fiskars şi Gerber sau cel târziu până la data de 20 octombrie 2013.
Puteţi colecta etichete promoţionale pentru un număr nelimitat de cupoane promoţionale.
Produsele Fiskars şi Gerber din această campanie pot fi cumpărate şi fără utilizarea etichetelor promoţionale, la preţurile recomandate menţionate. Etichetele promoţionale nu pot fi transformate în numerar.
  

vineri, 2 august 2013

“Alimenteaza-ti visul cu ROMPETROL”01 iulie – 15 septembrie 2013

Alimenteaza sau cumpara produse in valoare de 50lei de la Rompetrol in perioada promotiei si poti deveni Star in Los Angeles la Hollywood, pilot de curse in Germania sau Explorator in Africa de Sud.
Trimite codul de pe bon prin SMS la 1830 sau la 0734223300 impreuna cu textul: PILOT,STAR sau EXPLORATOR si ai sansa  sa castigi experienta vietii tale.

Premii garantate:Cartela prepaid Vodafone
Cartela cu numar de telefon valabil in reteaua Vodafone ce contine:
 100 minute sau 100 SMS in Vodafone, gratuite, valabile 30 zile de la data activarii,
 10 minute nationale sau 10 SMS nationale , gratuite, valabile 30 zile de la data activarii

Premii instant :Pachet Vodafone Smart mini
Pachetul Vodafone Smart mini este compus din:
 Telefonul Vodafone Smart mini, Ecran clar de 3,5 inch, Android 4.1 JellyBean, Interfata de utilizare intuitiva
 Servicii Vodafone in valoare de 18 eur: extraoptiunea NELIMITAT 6 (Nelimitat SMS nationale + 2000 minute in retea + 100 minute nationale + 150MB la 6 euro) gratuita timp de 3 luni de la data activarii
 Acces nelimitat la muzica, TV si jocuri timp de 3 luni de la data activarii

Premii prin tragere la sorti:Excursie Nürburg (Germania),Excursie L.A. (USA),Excursie Johannesburg (Africa de Sud)

Excursie Nürburg (G Excursie Nürburg), pentru 2 persoane, pe o perioada de 7 zile, incluzand cazare (6 nopti) si mic si mic dejun la unitate hoteliera de minim 4 stele, transport dus-intors cu avionul, taxe aeroport incluse, transport aeroport – hotel – cursa de masini cu instructo aeroportr specializat pentru castigator, fara insotitorul acestuia.

Excursie L.A. (USA), pentru 2 persoane, pe o perioada de 7 zile, incluzand cazare (6 nopti) si mic si mic dejun la unitate hoteliera de minim 4 stele, transport dus-intors cu avionul, taxe aeroport incluse, transport aeroport – hotel –aeroport, excursie Universal Studios Hollywood.

Excursie Johannesburg (Africa de Sud),pentru 2 persoane, pe o perioada de 7 zile, incluzand cazare (6 nopti) si mic si mic dejun la unitate hoteliera de minim 4 stele, transport dus-intors cu avionul, taxe aeroport incluse, transport aeroport – hotel –aeroport, excursie Kruger Park.



PROIECT „BICICLETE CU COŞUL PLIN” 3 iulie 2013 – 31 octombrie 2013 în Bucureşti

In perioada 3.07 - 31.10.2013, clientii Mega Image pot inchiria una dintre cele minimum 8 biciclete din cadrul flotei proiectului, pe durata maxima de 24h sau pot veni cu bicileta proprie la cumparaturi si beneficiaza de un loc de parcare sigur la intrarea in magazin. Astfel, pot sa scurteze timpul petrecut pentru a ajunge la magazin si, in acelasi timp, prin inchirierea unei biciclete pot sa constientizeze si sa experimenteze beneficiile directe ale acestui vehicul (sanatate, agrement, utilitate, mediu).

Orice persoana care face cumparaturi de la magazinele Mega Image, in valoare de minimum 40 de lei, poate inchiria gratuit o bicicleta.
Astfel, orice client Mega Image care doreste sa-si transporte cumparaturile acasa cu bicicleta, va trebui sa prezinte bonul fiscal promoterului Green Revolution si, in baza unui act de identitate, va completa un formular si va beneficia de inchirierea gratuita a bicicletei pentru maximum 24 h.
Bicicletele se pot inchiria si returna in intervalul 16:30 - 20:30, de luni pana duminica.


Program:
3/07-22/07 Piata Victoriei si Titan
29/07-19/08 Brancoveanu si Gloria
26/08-16/09 Oltenitei Parc si Maior Coravu
23/ 09-07/ 10 Colentina si Tineretului
14/ 10-28/ 10 City Mall si Pod Baneasa

Mai multe detalii pe: http://www.mega-image.ro/fabrica-pentru-un-viitor-curat/parteneriatderulare.php

Concursului “Tassimo T55” 24 iulie- 13 august, 2013

Pentru a putea participa la Concursul “Tassimo T55”, Participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:
1/ Sa aiba un cont personal in reteaua de socializare Facebook;
2/ Sa acceseze link-ul aplicatiei de pe pagina de Facebook
https://www.facebook.com/TassimoRomania/app_171171303064836
3/ Sa bifeze daca detin sau nu un aparat Tassimo
4/ Sa completeze formularul care contine urmatoarele campuri:
− Nume
− Prenume
− Localitatea
− Telefon mobil, la care poate fi contactat pe toata perioada Concursului
− Adresa e-mail valida, la care poate fi contactat pe toata perioada Concursului.
5/ Sa finalizeze inscrierea prin:
 bifarea „Sunt de acord cu Regulamentul Concursului”.
 apasarea butonului „Inscrie-te!”

 In situatia in care Participantii nu vor completa unul dintre campurile formularului, nu vor putea intra
in tragerea la sorti.
 Un participant se poate inscrie in Concurs o singura data

Prin inscrierea in concurs, participantul primeste o sansa pentru participarea la tragerea la sorti.
In situatia in care un participant apasa butonul de „Share”, acesta va mai primi o sansa pentru tragerea la
sorti; un participant primeste o sansa de participare la tragerea la sorti prin apasarea butonului de share
o singura data chiar daca va apasa de mai multe ori butonul de „Share”.
In cadrul acestei Campanii se va acorda prin tragere la sorti un premiu constand intr-un aparat Tassimo
T55.

 Mai multe detalii in regulament! Il gasiti in partea de jos a aplicatiei accesand link-ul de mai sus.