Facebook Like

miercuri, 31 iulie 2013

“Fii Star de Cinema City și Câștigă Premii ca în Filme” 12 iulie – 31 august 2013

Taloanele razuibile din cadrul campaniei promoționale se acordă numai pentru achizițiile de bilete(achiziționate online pe site-ul www.cinemacity.ro și voucherele pre-plătite), indiferent de prețul biletului achiziționat.Toți clienții pot participa la tragerea la sorți, completând partea detașabilă a cardului. Taloanele răzuibile sunt oferite în limita stocului disponibil.

PREMII EXTRAGERE

1. 1 autoturism MITSUBISHI ASX
2. 1 Excursie în Republica Dominicană, la un hotel de 5* all inclusive (Bilet de avion dus- întors, Taxe de aeroport, Transfer aeroport - hotel - aeroport, 7 nopți de cazare la 5*, All inclusive, Asigurare medicală, Concierge) Pachetul este pentru 2 persoane și este valabil de la 1 noiembrie 2013 până pe 31 martie 2014 exceptând perioada 20 decembrie - 10 ianuarie; rezervarea trebuie făcută în 2 săptămâni după ce intră în posesia voucherului.
3. 2 Bilete de avion Luthansa - Sunt valabile pentru călătorii până în 31 martie 2014, destinația se alege pe rutele Lufthansa, în limita locurilor disponibile, rezervarea trebuie făcută la 2 săptămâni după ce intră în posesia voucherului.


Acordarea premiilor se va face prin tragere la sorți, astfel:
  1. - Fiecare talon razuibil prezintă o parte detașabilă, pe care participanții vor completa datele personale, după cum urmează: date obligatorii (nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail, cinematograful Cinema City în care participă la promoție, numărul biletului de film pentru care a primit talonul razuibil respectiv), date opționale (adresă, data nașterii).
  2. - Taloanele completate vor fi depuse în urnele disponibile la casele de bilete ale tuturor cinematografelor Cinema City România enumerate mai sus.
  3. - Tragerea la sorți va avea loc în termen de 15 zile de la data încheierii campaniei

luni, 22 iulie 2013

20 iulie – 1 decembrie 2013

Concursul Orange „Ghiceste scorul” este un concurs interactiv online, bazat pe programul meciurilor de fotbal din campionatul Romaniei, Liga 1, disponbil in sectiunea „Orange Sport” a paginii Orange.Concursul va fi disponibil gratuit pe www.orange.ro/ghiceste-scorul si va fi adresata atat utilizatorilor care au cont online Orange, cat si celor care nu sunt inregistrati, dar care isi fac un cont nou (fie ca sunt clienti Orange sau nu).

Pe perioada campionatului national de fotbal se va afisa programul acestuia cu data exacta si orele meciurilor programate. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a completa fiecare scor pe care il previzioneaza pentru fiecare din meciurile afisate, dupa cum urmeaza:
  in spatiul dedicat (conform exemplului de mai jos) utilizatorul introduce scorul/scorurile pe care le previzioneaza, dar nu mai tarziu de ora de desfasurare a meciului
  scorul/scorurile introduse trebuie salvate. Acestea pot fi modificate pana cel tarziu la inceperea meciului respectiv.
  dupa fiecare modificare de scor facuta, utilizatorul trebuie sa-si salveze optiunile

Mai multe informatii gasiti in regulamentul concursului:
https://www.orange.ro/files/ghiceste-scorul/Regulament_Orange_Ghiceste_scorul.pdf

Concurs

Vacanta de vara este mai distractiva la cel mai tare parc acvatic din zona! Tu alegi daca vrei sa pleci inSPANIA, CIPRU sau TURCIA, iar noi iti dam banii de vacanta! 

Intra pe http://www.inzonata.ro/participa/spania-turcia-cipru si urmareste pasii de mai jos

1. Fii fanul paginilor de FACEBOOK InZonaTa si Copilul.ro!
2. Raspunde la intrebarea “La ce parc acvatic vrei sa ajungi vara asta?”
3. Apasa butonul PARTICIPA daca esti deja logat pe site sau completeaza formularul de mai jos in cazul in care NU AI CONT de membru InZonaTa!

Tragerea la sorti va avea loc pe data de 2 august 2013! Premiul concursului consta intr-un voucher de calatorii la agentia Happy Tour in valoare de 800 Euro, pe care castigatorul il poate folosi oricand si oriunde doreste, atata timp cat respecta perioada de valabilitate a voucherului de 1 an de zile si se incadreaza in suma de 800 Euro.

duminică, 21 iulie 2013

Afi Palace Cotroceni 1iulie-11august

Vino in perioada 1iulie-11august 2013 la unul din cele 3 birouri de informatii (pozitionate la intrarile principale si in fata hypermarchetului Real ) cu bonurile de cumparaturi emise in aceeasi zi care sa acumuleze minim 200lei si vei primi un voucher castigator, cat si o sansa la extragerea castigatorului saptamanii pentru un sejur de 2 persoane in  Grecia.
Eliberarea voucherelor se va face la unul dintre birourile de informatii in  aceeasi zi cu data inscrisa pe bonurile fiscale.
Magazinele partenere in utilizarea voucherelor campaniei:
Affliction,bam boo, BellaRosa, Benvenuti ,Bigotti ,Bombonica, Centrofarm, Cotroceni on Ice, Cropp Town, Ecco, Gatta, Geox, Gett`s Color Bar, GMT greenwatch, Guy Laroche, Gymboland, Hello Kitty, Hush Puppies, Il Passo, Jack&Jones, Karen Millen, Kenvelo, Kiddy Rides, La Famme, Lee Cooper, Manufaktura, Meli Melo, Mirano, Mirano Avenue, Optiblu, Optiplaza,Otter, Prada Murre, Pastel, Plusoptic, Police, Premaman, Replay, Reserved, Shoe Art, Springfield, Staccato,Stefanel, Timberland, TIMEOUT, Tom Tailor, Yokko.
Pentru a participa la prezenta campanie, suma de 200 ron trebuie sa fie cumulata din maxim 2 bonuri fiscale emise in aceeasi zi.
Pentru eliberarea voucherelor este obligatorie prezentarea cumparaturilor efectuate in baza bonurilor fiscale.
Nu sunt acceptate bonurile fiscale  reprezentand plati de utilitati si chitantele aferente schimburilor valutare.
Indiferent de valoarea bonului/bonurilor de cumparaturi, dar nu mai putin de 200 lei, un participant la campanie are dreptul de a primi un singur voucher pe zi.
Voucherele  pot fi utilizate in saptamana imediat urmatoare emiterii, numai de luni pana vineri( conform informatiilor de pe fiecare voucher). Valoarea produselor sau serviciilor ce pot fi achizitionate va fi cu cel putin 20%mai mare decat valoarea inscriptionata pe voucher. Nu se pot acumula mai multe vouchere la o singura achizitie.

Atentie: Aceasta oferta este valabila numai in Afi Palace Cotroceni

sâmbătă, 20 iulie 2013

„Mega Image – Asculta-ti pasiunile!” 10-30 iulie

Intra pe pagina de Facebook Mega Image Romania www.facebook.com/MegaImageRomania si da-le like , dupa care poti intra in aplicatia de Facebook „Concurs - Asculta-ti pasiunile!”.Acolo va trebui sa completati formularul de inscriere cu datele personale.
Este permisa o singura inscriere in Campanie  pentru fiecare persoana.
Premii mici: 1 set de vinuri Gramma (un set contine 3 sticle de vin) 6premii/saptamana
Premii mari: Un voucher de turism pentru o excursie la crama de vinuri Gramma 1premiu/saptamana

Pt mai multe detalii cititi regulamentul: http://www.interactions.ro/fbappClients/asculta-ti-pasiunile/files/regulament.pdf

„CPS 64GB Card Cadou” 01iunie – 31iulie.

Pentru a participa la promotie, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele participante un aparat foto digital Canon EOS 6D, EOS 60D, EOS 7D, EOS 5D Mark III sau EOS-1D X, in perioada 01.06 – 31.07.2013. De asemenea, participantii trebuie sa fie inscrisi ca si membru CPS pe www.canon-europe.com/cps si apoi sa completeze formularul existent in magazin pentru a obtine gratuit pe loc un card 64GB Compact Flash sau SD. 

“LIDL Live Social Grill” 15 iulie– 28 iulie

Pasi:
        Intra pe aplicatia de facebook https://apps.facebook.com/livesocialgrill si completeaza formularul cu datele personale pentru a fi inscrisi in Campanie. Jocul permite o singură înregistrare a unei persoane (acelaşi nume, acelaşi prenume, aceeaşi adresă poştală si de e-mail).
       Dupa accesarea aplicatiei, utilizatorul va vedea in cadru acesteia un ecran de live streaming in care apare un gratar, amplasat in curtea magazinului LIDL.In functie de ora la care utilizatorul acceseaza aplicatia, gratarul poate avea urmatoarele stadii: Activ, Inactiv sau Nocturn.
       Premii: produsul propriu-zis de pe gratar sau vouchere pentru achizitionarea produselor de gratar din magazinele LIDL.
         Pentru a castiga orice tip de premiu, utilizatorul trebuie sa urmareasca zona de live streaming in perioada 12,00 – 18,00 a fiecarei zi. In momentul in care carnea incepe sa fie pusa pe gratar, utilizatorul trebuie sa isi dea tag (sa dea click pe o bucata de carne vazuta in video). Primul utilizator care va da click pe fiecare bucata de carne castiga un premiu.
          In fiecare zi a campaniei se acorda 244 de premii – 20 de premii in produse si 224 de vouchere.
          La fiecare Gratar Activ, primii 4 utilizatori care se taguiesc primii pe produs si se afla in aria de livrare vor primi premiul in produs. Restul de utilizatori vor primi vouchere.

miercuri, 17 iulie 2013

“Ia un Ciucas si castiga 10 x Noua Dacia Logan” 01iulie – 30septembrie

Cumpara orice bere Ciucas in orice varianta (pet,sticla sau doza) si sub capac/cheita poti gasi urmatoarele mesaje:

o “MASINA”– in acest caz cumparatorul a castigat un premiu constand intr-un autoturism – Noua Dacia Logan
o “BAX” – in acest caz cumparatorul a castigat un bax de bere Ciucas format din 6 sticle de 2,5L PET
o “NECAST” - mesaj necastigator.

In cadrul acestei campanii vor fi acordate urmatoarele premii: 

- 10 premii constand intr-un autoturism DACIA Logan 2, Laureate 1.2 16V 75 CP.
- 100.000 premii fiecare constand in cate un bax de bere Ciucas la PET de 2,5L, un bax continand 6 sticle de 2,5L de bere Ciucas la PET.

Info:

In cazul in care este vorba de un capac sau de o cheita castigator(are) cu mesajul “BAX” castigatorul trebuie sa apeleze linia informativa a campaniei, 021 207.00.50, apel cu tarif normal, de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 18:00.

In cazul in care este vorba de un capac castigator sau cheita cu mesajul “MASINA”, castigatorul trebuie sa apeleze linia informativa a campaniei, 021 207.00.50, apel cu tarif normal, de Luni pana Vineri , intre orele 09:00 – 18:00.

luni, 15 iulie 2013

Concurs Nutline 10iunie-11august

Cum castig?
  • Cumpara seminte de la Nutline in perioada 10 iunie 2013 - 11 august 2013
  • Descopera codul unic tiparit pe exteriorul ambalajului promotional;
  • Inscrie codul pe site-ul http://nutline.ro, in tab-ul special de pe pagina de Facebook sau trimite-l prin SMS la 1877 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote)
Premii:
-o masina la alegere din cele 4 modele prezentate in promotie si angajarea unui sofer timp de un an de zile
-cupoate de calatorii cu taxiul valabile in anumite orase 
-cartele pre paid in valoare de 25 de euro

Concurs Glamour Magazine 10-31 iulie

Te inscrii pe www.glamourmagazine.ro  cu datele personale ,confirmi abonarea la newsletter-ul zilnic Glamourmagazine.ro intai in quiz si apoi din mail-ul trimis de Organizator pe adresa lasata de tine in quiz. Raspunde la intrebarile quiz-ului pentru a acumula cat mai multe puncte in Clasamentul de concurs. Punctele se acorda pentru raspunsurile corecte dar si in functie de timpul de reactie al jucatorilor. Pentru a castiga premiul concursului, utilizatorii trebuie sa joace quiz-ul pana obtin un punctaj bun cu care sa se situeze pe Locul I in Clasamentul de concurs pe data de 31 iulie 2013, ora 12.00.
Pe parcursul concursului utilizatorii pot juca de mai multe ori Quizul, dar punctajele obtinute la fiecare completare a acestuia nu se vor cumula, utilizatorul fiind inregistrat in Clasamentul de concurs o singura data, cu cel mai bun scor obtinut.

Organizatorul va oferi un singur premiu in cadrul concursului si anume o tinuta TIMEOUT formata din maxim 4 piese vestimentare la alegere.
Valoarea premiului este de 590 lei.

duminică, 14 iulie 2013

Hai la duelul Lay`s Promotia continua pana pe 27 Iulie. Inscrie codurile in continuare!

Inscrie cat mai multe coduri promotionale si poti castiga in fiecare zi premii instant
1.un televizor LCD HD Ready cu diagonala de 66cm
2.un Xbox Kinect
3.un iPad Mini Wi-Fi 16GB
Aceste premii sunt acordate zilnic in perioada 24mai-27iulie.
Puya a iesit invingator in Duelul pt ultimul Lay`s din bol ,insa tu poti inscrie in continuare coduri pentru mai multe sanse la Marele Premiu: 2x Renault Captur (16mai-27iulie).
Se acorda o masina pentru un norocos sustinator al lui Puya si o masina pentru un norocos sustinator al lui Cabral.
Inscrie coduri si reincarca-ti cartela Cosmote cu minute si SMS-uri, plus trafic de internet.Premii garantate pentru fiecare cod inscris in perioada 16 Mai - 31 Iulie.

Codul unic este imprimat in interiorul pungii, sub lipitura ambalajului. Cel mai rapid mod de a citi codul este sa intorci punga astfel incat partea interioara a acesteia (de culoare gri metalizat) sa fie in afara. Sub lipitura verticala vei gasi codul promotional.

“Pregateste-te de vacanta!” de la DOMO 08 iunie – 31 iulie

Campania se desfasoara exclusiv in magazinul Domo.ro din Baneasa Shopping City, etaj 2 si online pe site-ul www.domo.ro, pentru cumparaturile on line.
La achizitia oricarui produs, in perioada 08.06- 31.07, bonul fiscal va avea tiparit un cod unic promo de identificare a achizitiei.Pentru a participa la campanie, clientul trebuie sa inscrie codul promo si numarul bonului fiscal, pe micro site-ul http://vacanta.domo.ro si sa se aboneze la newsletter
Premiile care pot fi castigate sunt:
- 1 x autoturism Ford B-Max, in valoare de 65828.46 ron, TVA inclus
- 5 x telefoane Samsung Galaxy S4, in valoare de 2799 ron bucata, TVA inclus
- 10 x tablete E-boda XL 400 QuadCore 10.1’’ in valoare de 999 ron bucata, TVA inclus
Extragerea premiilor va avea loc in data de 12 august 2013, ora 12.00

“Ciuc Radler te premiaza” 22 mai – 28 iulie 2013

Va inscrieti cu datele personale pe https://www.ciucpremium.ro/radler.2013/stadt , dupa care accesati sectiunea „Radler Stadt”. Pe tabla de joc trebuie sa parcurgeti un drum cu diferite obstacole sau bonusuri . Va puteti deplasa cu un pion in functie de zarurile pe care le aruncati, Cu cat aveti un scor mai mare, cu atat mai bine. Intrati astfel intrati in clasament. Vor fi premiati in saptamana 15.07-21.07 si 22.07-28.07 primii 10 concurenti cu cele mai mari scoruri.
Veti putea juca acelasi joc ori de cate ori doriti pentru a va inbunatati scorul fiind salvat intotdeauna scorul cel mai mare.
Premiul este: un bax de bere „Ciuc Premium Natur Radler” (1 bax x 24 doze 0,5l)

joi, 11 iulie 2013

Campania "How far will go for Gold" de la Magnum Gold

Se desfasoara in perioada 08.07-02.09.Puteti participa prin contul dumneavoastra de Facebook accesand pagina https://facebook/Magnum .
Va inscrieti cu datele personale, apoi va puteti crea o echipa femeie-barbat. Astfel, jocul poate sa inceapa. Aveti la dispozitie 4 niveluri de parcurs. Zilnic din ora in ora cate o locatie de pe harta va fi activa. Echipa trebuie sa atace locatia, sa sparge seiful si sa ia punctajul. Aveti la dispozitie o ora pentru fiecare locatie.

Premii de nivel: cate o pereche de bratari reglabile (cate una de partener) rosie sau neagra cu un banut de aur 14k gravat cu litera M.
 Premiul cel mare: un voucher de calatorie in valoare de 4500 lei valabil in perioada 15.09-31.12

miercuri, 10 iulie 2013

Reduceri Cora

       In magazinele Cora, pana pe 22iulie gasesti reduceri de pana la 50% la articolele de mobilier de gradina si camping semnalizate in magazin.
       Mai multe informatii gasiti pe www.cora.ro

Concursul „Everyday Life Upgrader” 28 Iunie- 4 August

         Acest concurs consta intr-o aplicatie pe Facebook. Daca aveti un cont deja creat trebuie sa intrati pe pagina de Facebook-Samsung Mobile Romania, sa dati like la aceasta pagina, dupa care puteti accesa aplicatia Everyday Life Upgrader. Acolo va inscrieti cu nume,prenume,adresa de e-mail si numar de telefon.Asadar, fiecare participant la concurs are dreptul de a intoarce maxim 5 casute/zi.
           Prin intoarcerea unei casute, un Participant are posibilitatea sa descopere mai multe tipuri de mesaje:
- Video
- Audio
- „+1 intoarcere” – reprezentand 1 casuta extra de intors.
- „+1 sansa” – reprezentand 1 sansa in plus in tragerile la sorti.
- „+2 sanse” – reprezentand 2 sanse in plus in tragerile la sorti
- „+3 sanse” – reprezentand 3 sanse in plus in tragerile la sorti
- Life tip
- „premiu instant” – premii ascunse la intamplare prin casutele disponibile fiecarui Participant.
     
        In cadrul acestui Concurs se vor oferi:

             Premii Instant
- 80 buc In-Car Power Charger (Micro USB)
- 40 buc Stereo Headset Black (3,5 mm) EHS62
- 40 buc Stereo Headset White (3,5 mm) EHS62
- 30 buc Samsung Smartphone Vehicle Dock 4" to 5.3" (no charger) ECS-K200BEGSTD
- sanse in plus pentru tragerile la sorti saptamanale si finale

            Premii Saptamanale – Telefon Samsung S4
In fiecare zi de luni, va avea loc o tragere la sorti saptamanala dintre toti participantii care s-au inscris in Concurs in saptamana anterioara.
       
             Premii tragere la sorti finala – Excursii
Dupa terminarea Concursului, in data 12 August 2013, va avea loc tragerea la sorti finala, pe baza unui algoritm electronic securizat, in vederea acordarii celor 4 premii constand in 4 excursii.
La această tragere la sorţi vor participa toate sansele acumulate de catre Participanti pe toata perioada Concursului, mai putin sansele acumulate de catre castigatorii de premii saptamanale (aferente saptamanii in care au castigat).

duminică, 7 iulie 2013

Pepsi 15 iulie - 12 septembrie 2013

      Urmeaza sa se lansese o alta promotie incepand cu 15 iulie. Inscrii  codul de sub capac pe www.pepsi.ro sau poti trimite SMS la 1882 (tarif normal in Orange,Vodafone si Cosmote) pt a participa la tragerile la sorti.
      Premiile pot fi:
-instant: sticle de Pepsi 0.5l
-pe ora: bascheti Converse
-pe zi: o "casa de vara" (adica cort)
-pe saptamana: 8 experiente de weekend

sâmbătă, 6 iulie 2013

Promotie WINSTON FREEDOM ISLAND 2013

         Campania se desfasoara in perioada-01 Iulie-08 Septembrie si este valabila pentru marcile Winston Classic, Winston Blue, Winston Silver,Winston Super Slims Blue, Winston Super Slims Silver, Winston Super Slims Fresh Menthol, Winston Classic 100's si Winston Blue 100's.
        Tot ce trebuie sa faci este sa aduni taloanele din pachetele promotinale si inscrie codul unic de pe pachet pe adresa www.freedom13.ro sau prin sms la 1866.
       Premii:
     600 premii garantate constand in camere foto digitale subacvatice rezistente la socuri TG-320, 14MP, acordate saptamanal, participantilor care inregistreaza saptamanal 15 coduri valide necastigatoare de premii instant si salveaza in “Coltul Meu” de pe site 3 puncte de interes aferente TEMEI SAPTAMANALE, din cele 6 disponibile in fiecare saptamana
   70 premii instant, cu o rata de castig de 1 premiu pe zi, constand in Mini tablete electronice Wi-Fi, 4G, cu capacitate de 32GB, care se acorda instant prin inregistrarea a unui cod unic valid, conform unor momente orare prestabilite.
   29.970 premii instant:
 2.500 ochelari de soare, Police model S1800;
 800 MP3 player cu capacitate de 2 GB;
 100 sistem de andocare Sony (fara telefon mobil);
   100 premii votare constand in geanta de umar Samsonite acordate instant, conform unor momente orare prestabilite, participantilor care voteaza una dintre lucrarile din galerie